Themakleding

Verkleden beperkt zich natuurlijk niet alleen tot de carnavalsdagen, ook tijdens de rest van het jaar valt er genoeg te feesten. Kom ook gerust langs voor kleding voor themafeesten en andere gelegenheden.

Kom langs voor themakleding of:

  • Huren van Sara en Abraham poppen: Iemand 50 in de familie of vriendenkring? Verras ze met een lieve Sara of Abraham in de tuin. Indien gewenst kunnen we ook voor verkeersbordjes met ’50’ zorgen.
  • Kleding voor (theater)optredens: Jaarlijks verzorgen wij kleding voor bijzondere producties. Kom langs om te kijken of er iets voor jullie in de winkel hangt. Eventueel kan er natuurlijk ook iets bijgemaakt worden.
  • Kleding en attributen voor Halloween-feesten of griezeltochten: November is de maand om te griezelen. Ieder jaar zorgen we weer voor bijzondere pakken die bijvoorbeeld gebruikt kunnen worden voor een griezel- of spokentocht. Denk hierbij aan heksen, dracula, horrorclowns en trollen, maar ook levensgrote spinnen en vleermuizen behoren tot de mogelijkheden. Griezelen gegarandeerd!
  • Dirndls voor Oktoberfest: Oktoberfest wordt ook steeds meer buiten Duitsland gevierd. We hebben een aantal dirndls en lederhosen in kleine maten.

Themakleding en aankleding

Geef je zelf een feestje met een bijzonder thema? Kom gerust eens langs om de mogelijkheden te bespreken! We hebben al heel wat feestjes aangekleed, bijvoorbeeld met het thema piraten, oosters, Hawaii of middeleeuwen. We zorgen altijd voor een originele en bijzondere ideeën. Neem gerust contact op.

Halloweenkostuums

(klik op de foto’s om ze te vergroten)