Unieke carnavalskleding

Op zoek naar unieke carnavalskleding? Een carnavalsoutfit om in te pronken? Liesbeth maakt bijzondere pronkjassen en pakken voor dames en heren. Kies een jas uit de collectie of laat een carnavalspak in jouw maat maken.

Unieke carnavalskleding: Pronkjassen voor dames en heren

Een unieke jas wordt met veel aandacht en liefde gemaakt, hier zitten dan ook heel wat uren werk in. Liesbeth volgt naaicursussen en is het hele jaar door te vinden in haar atelier. Hier maakt ze bijzondere pronkjassen die tijdens de carnavalsperiode graag gedragen willen worden. Deze jassen zijn natuurlijk ook ideaal voor bijvoorbeeld optredens. Benieuwd welke jassen er op dit moment in het atelier hangen? Neem hiervoor gerust contact op of volg ons op facebook voor regelmatige updates. Daarnaast zijn de jassen ook regelmatig te bekijken en passen op carnavalsmarkten.

Unieke carnavalskleding

Zie jij jezelf al helemaal pronken deze vasteloavend en heb je een uniek idee voor een carnavalsjas? We nodigen je graag uit voor een kopje koffie in ons atelier in Linne, bij Roermond. Alle outfits worden met een oog voor detail gemaakt en afgewerkt met glitters, belletjes, kantjes of randjes. We kunnen de unieke carnavalskleding zo gek maken als je zelf wil, van bloemen tot glitters of lampjes. Natuurlijk zijn we pas tevreden als jij met veel plezier kan pronken deze vasteloavend!

Bekijk een aantal trotse carnavalsvierders in hun unieke pronkjas:

(klik op de foto’s om ze te vergroten)