Verhuur carnavalskleding

Let op: In 2020 stoppen wij met de verhuur van carnavalskleding, daarom houden we een grote opruiming. Kom langs om de kleding voor en prikkie te kopen.

Op zoek naar een bijzondere outfit voor de optocht, een optreden of om drie dagen in te feesten? Bekijk onze collectie unieke en handgemaakte carnavalskleding. Kom langs in het Feesateljee in Linne om de kleding te bekijken en te passen.

–          Carnavalskleding voor groepen: we hebben een aantal pakken voor grotere groepen, van 10 -12 personen, zoals harlekijnen, vlinders, Venetiaans, lappen, piraten en Brazilianen.  Daarnaast hebben we ook een bijzondere groep feestbeesten, met mierenpakken van 2,5 meter tot pauwenpakken. Eventueel kunnen er pakken voor kinderen bijgemaakt worden. Alle pakken zijn felgekleurd en handgemaakt.

–          Carnavalskleding voor kleine groepen in optochten zoals een groep met als thema ‘carrousel’. De kostuums bestaan onder andere uit twee houten rokken met carousselfiguren die echt kunnen draaien en 2 hoeden met mini-carroussels. Een bijzondere eye-catcher.  Daarnaast hebben we bijvoorbeeld ook een kleine groep giraffen te huur, bestaande uit pakken en 5 giraffenkoppen.

–          Carnavalskleding voor paren of einzelgängers: We hebben een zeer uitgebreid aanbod voor einzelgängers en tweetallen, van dansmarietje tot kippen. Volledig incognito? Dan zijn onze lekker warme en lieve sneeuwpoppen misschien iets voor jou. Kom gerust eens kijken!

Daarnaast kunt u bijvoorbeeld ook voor kleding voor de ‘boerebroelof’ bij ons terecht. Naast de kleding voor in de optocht hebben we natuurlijk ook outfits om lekker in te gaan feesten. We zijn zeer flexibel in ophaal- en aflevertijden en natuurlijk nemen wij het schoonmaken van de kleding op ons!

Dit is maar een deel van het assortiment, benieuwd wat we nog meer hebben? Kom gerust langs of neem contact op. Wij denken ook altijd graag met je mee.

Aantal voorbeelden van groepskostuums

(klik op de foto’s om ze te vergroten)